Outdoor Dancing

Dance like nobody is watching”

Dans met de elementen. Voel de wind in je haar, de zon op je gezicht, het gras onder je voeten. Een buitenles geeft een extra belevenis aan de dans. Je bent in direct contact met de omgeving en het daagt je uit om dicht bij jezelf te blijven. We dansen met een silent disco systeem. Iedere danser krijgt een eigen koptelefoon (coronaproof) Hierdoor hoor je de muziek en de aanwijzingen om je dieper in je dans te brengen. Met deze koptelefoon kun je ongeveer 200 meter het park in.

Buitendans is gezond, volledig coronaproof en ontzettend leuk. Je ervaart ruimte, interactie met de natuur en met de voorbijgangers. En een uurtje dansen in het park is goed voor 10000 stappen op je stappenteller.

We dansen nu voornamelijk in het Flevopark maar in ons rooster kun je zien wanneer we daar andere buitenlocaties aan toevoegen. Denk aan Ijburg en Java-eiland Het Flevopark is een prachtig park aan de oostkant van Amsterdam. Het is ruim en veel mensen sporten er. We dansen in de buurt van het angstige konijn van Parra. Omgeven door water, bomen en prachtige luchten.

Op boekingspagina kun je zien of er nog plek is.

https://www.momoyoga.com/5rhythms-amsterdam/

juli

geen evenementen

Scroll to Top
X
X